SITTNINGAR

Vi på Lunds Nation är otroligt stolta över att kunna presentera Lunds bästa sittningar. Våra sittningar håller alltid hög klass med mat av de bästa råvarorna, och är alltid lagad med kärlek.

Är du och din klass eller ditt kompisgäng sugna på att gå på sittning och avnjuta Lunds bästa sittningsmat? Kontakta bokning@lundsnation.se för mer information.

Penn Station

Lunds Nation presenterar mycket stolt sin lördagssittning, Penn Station.
Varje lördag serveras en trerättersmeny som lagas av ett väldigt kompetent kökslag.
För denna kulinariska resa betalar du bara 150 kronor. Middagen serveras 19.00.

Max antal gäster: 200 stycken.

FÖR BOKNING

För att boka lördagssittning, skicka ett mail där du anger önskad dag och antal personer, så svarar bokningsansvarig dig inom kort!

Vill du boka sittning någon annan dag?

Det går att lösa! Hör av dig till oss via mailadressen nedan så hittar vi en lösning som passar just dina behov! Bokning av sittning på andra dagar än lördag vänder sig framförallt till större sällskap på runt (och över) 150 personer.

Vill du engagera dig?

Sittningarna planeras och styrs av våra fantastiska förmän, som med sina tjänstemän gör sitt bästa för att sällskapen ska få en äkta lundensisk sittning. Vill du skaffa nya vänner eller se hur allt går till bakom kulisserna på en sittning? Klicka på länken nedan för att anmäla ditt intresse!