MAT

Bara för att man lever på studiebidrag behöver man inte leva fattigt. På Lunds har vi som ambition att erbjuda den bästa mötesplatsen och det bästa köket till ett pris som alla kan uppskatta. Här erbjuder vi våra gäster bra mat till bra pris. Hos oss kan du komma för att njuta av allt från köttbullar med mos och lingon till en trerätters finsittning.

brunch

Brunch

Att besöka brunchen kan för många vara en räddning på lördags- och söndagsförmiddagen. Kl. 12.00 öppnas dörrarna varpå det serveras en stor buffé och något gott varmt som är perfekt dagen efter pubrundan!!

himlen-3

HIMLEN BISTRO & BAR

Lunds Nation presenterar stolt vår helt nya bistro och bar, den lyxigaste helkvällen för studenter! Vill du njuta av god mat och en fantastisk stämning?

mat

Lunch

Lunds Nation erbjuder lunch alla vardagar i veckan. På sjätte våningen finns Penthouse där lunchförmannen och dennes tjänstemän klockan 12.00 serverar en måltid för 35kr. Till maten får du sallad, bröd och kaffe.

PLUGGCAFÉ

Lunds Nation presenterar stolt vårt nya Pluggcafé! Kom upp till vår 6:e våning och njut av utsikten, mysig musik samt gott fika och smoothies

pub-pennylane

PUB PENNYLANE

Varannan torsdag på Lunds öppnar portarna till den populära puben Pennylane uppe på Penthouse på sjätte våningen.

sittning

SITTNINGAR

Vi på Lunds Nation är otroligt stolta över att kunna presentera Lunds bästa sittningar. Våra sittningar håller alltid hög klass med mat av de bästa råvarorna som alltid är lagad med kärlek.