KLUBB

Penthouse

Lunds absolut bästa festlokal finns här på Lunds Nation. Penthouse slår upp dörrarna varannan torsdag på Lunds Nations högsta våning med vacker utsikt! I vanlig ordning har vi grymma DJ’s som levererar ett bra drag på dansgolvet. Med ett brett utbud av drinkar och annat att släcka törsten med kan allas önskningar uppfyllas.

Torsdagar går på Lunds Nation i nostalgins anda! Throw Back Thursday ser till att du kommer få svårt att lämna dansgolvet, ingen vill missa sina favoritlåtar!

På våra klubbar erbjuds alltid dagens rätt som är lagad av våra duktiga förmän. Ett flertal lättare rätter erbjuds också! Vi har självklart alkoholfria alternativ till alla våra alkoholhaltiga drycker!

Penthouse är det självklara valet – vi ses i dimman!

Playground

Playground, Lunds Nations största klubb, slår upp dörrarna utvalda lördagar under terminen. Ni kommer uppleva Lunds tyngsta dansgolv med en kapacitet på 550 och en otroligt härlig stämning! Specialklubbar och eftersläpp hålls även här. Teman som Glow in the Dark, Underground och Wonderland är alltid populära!

Förköp

Trött på att köa? Du kan köpa förköpsbiljetter för att gå före i kö fram till kl. 23.30! Dessa säljs på Lunds Nations expedition eller via mail till q@lundsnation.se.

Våra expeditionstider är: Vardagar 11-13 samt torsdagar och lördagar 17-18.

Vill du engagera dig?

Vill du lära känna nya vänner och testa på att stå bakom baren på en klubb? Som tjänsteman på Lunds Nations klubbar får du hänga med bakom kulisserna med våra engagerade förmän och ett härligt jobbarlag. Använd länken här nedan för att anmäla ditt intresse!