NOVISCHFESTEN

Novischfesten är legendarisk i många studenters minne. Det är vanligtvis den första gången en novisch får smaka på studentikosa traditioner och uppleva charmen med en riktig sittning. Novischfesten är ett måste för dig som är ny i lund!

Novischsittningen brukar få avsluta nationens novischvecka. Detta är en vecka Lunds nations novischförmän anordnar tillsammans med ett gäng faddrar från Lunds nation! Tillsammans introducerar dem novischerna till nationslivet och gemenskapen, vanliga aktiviteter är mingel, samarbetslekar, novischpub, bowling, poängjakt, och så klart novischsittningen! Under veckan delas alla novischer och faddrar upp i lag. Dessa lag är dem man umgås med under veckan och sitter med under sittningen! Sittningen ingår i priset för novischveckan.

På denna fest som är en av Lunds Nations finaste fester träffas nya och gamla medlemmar för att fira att en ny generation har fattat ett av de bästa besluten i sitt liv: Att bli en del av Lunds Nation, Lunds bästa nation! Tillsammans avnjuter vi en trerätters middag och underhållning av världsklass! Så på med finklänningen, kavajen och snygg-skorna. I kväll är det er kväll, Novischer! Lunds Nation är här för er för att visa hur man firar som riktiga studenter.

Information

När: I slutet av novischveckan
Var: Lunds Nations nedre gillestuga
Klädsel: Mörk kostym
Pris: Ingår i novischveckan