Här kommer allt du behöver veta om studentmedlemskap! Att bli medlem i Studentlund och Lunds nation sker i två steg:

  1. Registrering – Gå in på studentlund.se för att läsa om hur du registrerar dig. Registreringen öppnar den 1 juli och så fort du fått ditt antagningsbesked med registreringskod kan du registrera dig! Via hemsidan betalar du din medlemsavgift direkt via nätet så att sista steget vid inskrivningen går på bara någon minut.
  2. Inskrivning i nationen – Besök vår inskrivning under inskrivningsperioden. Inskrivningen är under inskrivningstiden öppen vardagar 10-18 och lördagar 12-14. Inskrivningstiden är en period på cirka en månad i början på terminen. Efter inskrivningstidens slut är du välkommen under våra ordinarie öppettider, 11-13 på vardagar samt 17-18 torsdagar och lördagar. På inskrivningen och kontoret kan du ställa frågor till våra förmän och andra kunniga om allt vad nationen har att erbjuda! Glöm inte att ta med antagningsbesked 2 och legitimation. Detta gör du alltså först när du kommit till Lund.

Observera att det är först efter att du har skrivit in dig på nationen som ditt medlemskap är fullbordat och ditt studentkort skickas till dig!