Korridorsrumsansökan

Ansökan om boende i korridorsrum

Vad roligt att du är intresserad av att bo i korridorsrum på Lunds nation! Vi har ca 100 rum fördelat på tre hus; Gamla huset (GH), Nya huset (NH) och Arkivet. Dessa tilldelas genom ett kösystem. Du ställer dig i kö genom att fylla i ansökan nedan. Observera att du måste konfirmera din köplats genom att komma in och uppvisa legitimation och studentlegitimation under husets expeditionstid som är måndagar (Arkivet) mellan 17-18 och torsdagar (Nationshuset) mellan 17-18.

OBS! Varje termin måste du som som står i kön bekräfta din köplats genom att besöka husförmännen under husets expeditionstid. Görs inte detta raderas du från kölistan.

Novisch?

Som novisch kan du delta i utlottningen av korridorsrum som sker i augusti respektive januari varje år. Novisch är du när du för första gången blir antagen till Öresundsuniversiteten.

TRYCK HÄR FÖR ATT GÅ TILL NOVISCHLOTTERIET

Såhär fungerar kösystemet

Som engagerad medlem i Lunds nation kan du avancera i kösystemet genom att aktivera dig i de olika utskotten. Som tjänsteman kan du samla ihop två poäng per termin, vilket erhålls då du jobbat två gånger för under en termin. Du ansvarar själv för att uppdatera husförmännen om ditt engagemang.

Som förman får du fyra poäng per termin. Även där förväntas du uppdatera husförmännen om ditt engagemang.