KLUBB

Penthouse

Lunds absolut bästa festlokal finns på Lunds nation. Penthouse slår upp dörrarna en torsdag varje månad samt varje lördag! I vanlig ordning har vi grymma DJ’s som levererar ett bra drag på dansgolvet. Med ett brett utbud av drinkar och annat att släcka törsten med kan allas önskningar uppfyllas.

Torsdagar går på Lunds i nostalgins anda! Throw back thursday ser till att du kommer få svårt att lämna dansgolvet, man vill ju inte missa sina favoritlåtar!

På våra klubbar erbjuds allti dagens rätt som är lagad av våra förträffliga förmän, flera lättare rätter erbjuds också! Vi har såklart alkoholfria alternativ till alla våra alkoholhaltiga drycker!

Penthouse är det självklara valet – vi ses i dimman!

Retro

Retro är klubben för er som tycker om att njuta av musik från 90- och 00-talet tillsammans med vänner på Lunds i stans bästa festlokal med utsikt till Danmark!

Dansa och njut av de goda drinkarna, den svalkande ölen och var med och bidra till den glada stämningen!

Playground

Playground, Lunds Nations största klubb slår upp dörrarna utvalda lördagar under terminen. Ni kommer uppleva Lunds tyngsta dansgolv med en kapacitet på 450 och en otroligt härlig stämning! Specialklubbar och eftersläpp hålls även här, teman som glow in the dark, underground och full moon är alltid populära!

Förköp

Trött på att köa? Du kan köpa förköpsbiljetter för att gå före i kö fram till kl. 23.30! Dessa säljs på Lunds Nations expedition eller på mail q@lundsnation.se.

Våra expeditionstider är:

Vardagar 11-13 samt torsdagar och lördagar 18-19.