VÅRFESTEN

VÄlkommen på Vårfesten

Det är med pumpande hjärtan, skälvande kroppar och en fantastiskt stor stolthet Lunds nation har den stora äran att presentera VÅRFESTEN 2016! År 2015 fyllde Lunds nation 125 år vilket firades med pompa och ståt på nationens innergård där artister som Miriam Bryant och ’De Vet Du’ bidrog till en genuint fantastisk ljudbild i vårsolen.

I år har nationen inget jubileum att celebrera men detta är absolut inte en anledning till att inte låta festivalstämningen erövra Agardhsgatan ännu en gång. Därför bjuder Lunds nation den FJORTONDE MAJ in till ytterligare en storslagen heldag i vårens färgsprakande tecken.

Med start kl 13.00 kommer innergården på Lunds nation att belägras av aktiviteter, mat och upplevelser som är till för att göra just den här helgen till något extraordinärt! Härlig musik kommer blandas med mästerlig mat och dansmöjligheterna kommer kompletteras med bekvämare lounge-alternativ. Precis som förra året kommer denna sensation för dina sinnen vara din givna vistelseplats under merparten av dygnets timmar. När solen kastat de sista värmande strålarna över innergården förflyttas kalaset ner på Playground där du i nationslivets fetaste festlokal kan dansa vidare in på småtimmarna.

Information

Biljettsläpp: TBA
Pris: 160 kr

Tider Vårfesten

Dagen:  13 – kväll
Kvällen:  22-03