Engagera dig

Engagemang lönar sig!

Att engagera sig inom någon studentverksamhet är tveklöst det bästa sättet att komma in i Lunds studentliv. Man träffar massor av trevliga människor samtidigt som man har roligt och lär sig nya saker! Som Lunds största nation har vi flest verksamheter och man kan engagera sig på massor av olika sätt. Kanske är du intresserad av att prova på att stå bakom baren och blanda drinkar på en av våra välbesökta nattklubbar? Eller ingå i ett matlag och laga mat till upp mot 200 personer på vår lördagssittning? Kanske är du mer intresserad av idrott och vill vara en del av vårt superduktiga innebandylag? Möjligheterna är oändliga! Ta dig en titt under fliken ”verksamheter” här på hemsidan och läs mer om våra olika utskott. På Lunds Nation finns något för alla!

Ni må förlåta oss för vår partiskhet men vi hävdar bestämt att; ska man engagera sig inom någon studentverksamhet, och det ska man, är Lunds Nation det bästa valet. Här träffar du flest och mest trevliga människor och har sanslöst roligt under tiden. Dessutom får du som jobbar vara med på tjänstemannafesterna (två per termin) och en hel del andra förmåner.

Engagera dig genom att fylla i nedanstående formulär, svänga förbi expeditionen under öppettider eller släng iväg ett mail till q@lundsnation.se!

Hoppas att vi ses ute på våra verksamheter!

*Obligatorisk
  Det här är en obligatorisk fråga
  Det här är en obligatorisk fråga
  Det här är en obligatorisk fråga
  Välj minst 1 alternativ.
  Det här är en obligatorisk fråga
  Skicka aldrig lösenord med Google Formulär