Nu presenterar vi vårat nya utskott: Vieriet!

Vieriet är ett nytt utskott på Lunds Nation, vars främsta syfte är att skapa god stämning och sammanhållning internt på nationen. Vieriet finns till för att alla förmän, tjänstemän och medlemmar genom nationen ska kunna få ut så mycket som möjligt av sin tid i Lund.

Vieriet hösten 2017 består av sex personer; två kulturförmän, två hovmästare och 2 köksmästare. (Separata postbeskrivningar finns på hemsidan.)

Kulturförmännens uppgifter är bland annat att anordna aktiviteter för alla medlemmar (till exempel skridskoåkning eller museibesök), att anordna de populära Open Mic-pubarna tillsammans med nationens pub-förmän och andra event, samt att under hösten se till att Lunds Nation deltar i de tävlingar och aktiviteter (t.ex. Tågvagns-förslag) som Lundakarnevalen anordnar.

Hov- och köksmästarna håller varannan vecka (var fjärde vecka per par) tacksittningar för nationens förmän och tjänstemän. Sittningsparet ansvarar för att skapa en rolig och annorlunda sittning där det gärna får finnas ett tema för dekoration, sånghäfte och meny. Tacksittningen är ett superbra tillfälle att träffa tjänstemän och förmän från andra utskott och förenas under en kväll i Lunds Nations tecken!

Tillsammans är Vieriet helt enkelt ett utskott som ska ge Lunds Nationaren en oförglömlig studenttid!

Eftersom detta är ett helt nytt utskott så finns det säkert frågor och funderingar hos er, så tveka inte att höra av er!

 

Söka en post i vieriet kan du göra på Lunds nations hemsida!

Senast visade